Visste du att vi på kodstudion arrangerar regelbundna Tech Talks om aktuella ämnen inom teknologi? Våra Tech Talks är en möjlighet för dig att lära dig mer om spännande nya teknologier, och för experter från olika branscher att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

På vår Tech Talks-sida hittar du information om kommande evenemang, tidigare Tech Talks och hur du anmäler dig för att delta i framtida evenemang.

Vi tar in experter från olika branscher som pratar om ämnen som mjukvaruutveckling, webbdesign, mobilapputveckling, molntjänster, AI-lösningar och andra heta teknikrelaterade ämnen.

Har du förslag på ämnen som du vill höra om eller vill ha mer information om våra Tech Talks? Tveka inte att kontakta oss genom vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kommande

Just nu är vårt nästa Tech Talk under planering och vi arbetar ständigt med att ta fram spännande evenemang inom teknologi som kan hjälpa dig att lära dig mer om de senaste trenderna och samtidigt socialisera med likasinnade personer. Håll utkik på vår Tech Talks-sida för att se när nästa evenemang kommer att äga rum, eller kontakta oss för att föreslå ämnen som du vill höra om på våra framtida Tech Talks.

Tidigare

Tech Talk #2 – AI-konst och ChatGPT

Denna gång kommer Plux till oss och berättar om sina erfarenheter kring det spännande området AI och ChatGPT.

Välkomna!

För mer info om eventet klicka här!

Tech Talk #1 – Meet and greet AW

46elks
Johannes från Knivsta berättar om sin resa ifrån Thunmanskolan till grundare av 46elks – en startup med extern finansiering som idag har fler än 15 anställda och över 400 kunder.

För mer info om eventet klicka här!

Scroll to Top